Soita 040 186 0202 ja varaa aikasi!

Yhteystiedot

Fyspiste
Saksalanraitti 4
50170 MIKKELI

Puh. 040 186 0202
jarmoforselius@gmail.com

Y-tunnus: 2255324-7

Katso hinnastomme


PARKKIPAIKKA LÄHELLÄ !




Ajankohtaista

KORONAROKOTETETULLE  NISKAVAIVAISELLE  4 SESSIOTA  TYYLIIN HOITO JA OHJE  115 € 

0401860202 MUISTA KERTOA MISSÄ NÄIT  (VOIMASSA  31.10.2021 ASTI JA MAKSU KÄTEISELLÄ AVAUSKERRALLA )

KYSY JA VASTAAN MIELELLÄNI !

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Fyspiste
Saksalanraitti 4
50170 MIKKELI

Y-tunnus: 2255324-7
Puh: 040 186 0202

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Fyspiste:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.


Suosittele meitä

Facebook Twitter 1Jaa

 

HEI  NYT JUURI SINULLE JOKO OSAHIERONTA , LYMPHATOUCH 20MIN  LOISTOHINTAAN LOKAKUUSSA

0401860202